Bulgur s kyslou kapustou a špargľou

Bulgur s kyslou kapustou a špargľou.

Opäť tu máme od vás námet na skvelý chutný a zdravý recept. ktorý radi zjedia deti až dospelý. Je veľmi ale fakt veľmi jednoduchý a zdravý. je výhoda spočíva aj v tom že ho nemusíte po vychladnutí zohrievať keďže je chutní aj pri izbovej teplote.

 

Nevedel som čo uvariť tak to čo som našiel v chladničke to som použil. Tak dúfam že vám to bude chutiť.

Predtým než začnete zaleje v miske bulgur aby zmäkol a rýchlejšie sa nám pripravil. Bude stačiť hodinka máčania. Pri máčaní nám bulgur vsiakne vodu a tak sa nám zjemní. Stačí ako ho rovna zalejete.

 

Bulgur s kyslou kapustou a špargľou

Zahraničný videorecept.

Bulgur Salad Mediterranean Recipe

Bulgur s kyslou kapustou a špargľou je skvelý recept, ktorý je nielen chutný, ale aj zdravý. Tento jednoduchý pokrm môžete pripraviť s ľahkou prehľadnosťou a bez nutnosti ho zohrievať.

Ak začnete bulgur namáčať v miske pred začiatkom prípravy, zmäkne a pripraví sa rýchlejšie. Stačí ho zaliať vodou a nechať namáčať asi hodinu. Takto sa bulgur napojí vodou a zjemní sa. Môžete ho priamo zaliať v miske.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *