Pečeňová polievka
Čertovo skvelá polievka, ktorú ma zmysel uvariť. Toto je môj skvelý receptík, ktorý mám veľmi rada. Trocha som ho upravila mojími tipmi, ktoré vám z tradičnej polievky spravia kulinársky unikát. Avšak stále môžete uvaríťť tradičnú a pocitvú polievočku.
Budeme potrebovať:
- 120 gramov pečene,
- 3 PL masti,
- 1 cibuľa,
- koreňová zelenina (120 gramov),
- voda,
- soľ,
- čierne korenie,
- majorán.
Pečeňová polievka
- Na zapenenú cibuľu pridáme pokrájanu pečeň, postrúhanú zeleninu podusíme, zalejeme vodou a varíme.
- Po dovarení nakoniec pridáme soľ a okoreníme.
- Počkáme kým sa pečienka uvarí a podávame s chrumkavím chlebíkom.
Náš tip:
- Môžete spraviť guličky z pečene a nech ich takto vyvariť.
- Tak ako na obrázku môžete použiť viac orientálnu zeleninu pre zaujimavú chuť a vzhľad na ozvláštnenie.
Vyskúšajte aj: zakaľačková polievka.
[penci_recipe]
0 Comments