- This topic has 1 odpoveď, 2 hlasy, and was last updated pred 3 months, 2 weeks by
Mia.
-
AutorPríspevky
-
-
3 februára, 2023 o 20:13 #10390
Jullyia
Účastník (Participant)Na Modrom Koníku som našla Dukanovu diétu.
Toto je moja reálna recenzia a skúsenosť s ňou.
Pozorne čítajte budete veľmi prekvapený.A ja som po pôrode pribrala ako väčšina žien.
Tie kilá na vyše neboli pekné a už som si pripadala ako nejaká „jaternica“.
Sami tuk a nepri jemný pohľad od zrkadla.
Našla som teda na internete tú dukanovú zračnú diétu, ktorá sľubovala veľa.
Viac než mohla dokázať.Vždy som chodila behávať a cvičiť, tak neviem prečo som sa nechala nahovoriť na takúto blbosť.
Nehovorí, že každému musí robiť zle. Niekomu môže vyhovovať ale ja som kvôli nej skončila v nemocnici.
ČÍTAJ ĎALEJ BUDE TO ZAUJIMAVÉ!Najhoršie dni sú tie prvé.
Potom si telo zvyklo a mne začala váha klesať.
Prv išla dole voda viazaná cukrom soľou atď.. Tak tie prvé 2 – 3 kilá boli jednoduché.
Bola som rada a nadšená. Už som sa v lete videla v plavkách (áno mala som aj tak plavky).
A áno schudla som a cítila som sa lepšie.No po čase som začala mať viac a viac únavy.
Nechcelo sa mi ráno vstávať. Bola som ako keby vysatá z energie. A to bolo ešte len ráno, trebalo mi ísť k deťom a potom do práce.
V práci som bola ako zmobie.Potom sa mala problémy s spánkom a neskôr aj s trávením.
Nebolo to nič vážne, proste mi trvalo dlhšie zaspať.
A raz či dvakrát som sa povracala.
Prv mi to prišlo v pohode.
Proste mi niečo nesadlo na žalúdok a je to.
Aj tak som jedla menej, chudla som sa toto som neriešila.Ranná nevoľnosť bola u mňa častá ak som mala dni.
Tak to som prirovnávala k tomu.
No keď som zrazu mala vyšší tlak a točilo sa mi v hlave.
Áno tie vety v pohode, zmena počasia atď..Teraz si hovoríte aká som bol hlúpa, ale nie.
Tieto všetkým veci sa mi nestalo počas jedného týždňa.
A diétu som vykonávala mesiace.
Vitamíny som brala, chudnúť som chudla a cítila som sa skvele.Sem tam sa mi stalo, že ako zhrešila, tak som vyjedla veľa sladkého.
Ako závislejšia viac a viac..Hovorím si čo mi je. Tak mi chýba cukor?
No potom som bola na testoch u lekára a ten našiel x veci zvýšených x vecí pod hladinou normy atď..
Po pár otázkach bola téma o chudnutí, a tak bol problém na stole.
Zrejme bola moja diéta neprimeraná a tak som to zrejme prepískla.No ponaučenie s toho zoberiem, aj tak že som schudla ale druhýkrát z rozumom.
Ak sa pýtate, či som schudla do plaviek. Tak odpoveď je áno.PS: nemala som 120 kíl. 🙂
Dukanova diéta skúsenosti a recenzia
-
6 júna, 2023 o 12:03 #15486
Mia
Účastník (Participant)Netreba riešiť nič podobné.
Stačí zdravo jesť a mať dostatok pohybu.
Diety, ktoré nikdy nefungovali hodte do koša a začnite so zmenou stravovacích navýkov.
-
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.