Horčicova omáčka k panenke
*Rýchly postup ktorý nie je o varení penenky ale len o omáčke z horčici, ktorý sa podávame k panenke.
Použijeme:
- výpek z panenky (môže byť nemusí)
- horčica
- med
- smotana
- maslo (ak je potrebné zjemniť)
Horčicova omáčka k panenke
Tento návod je súčasťou recepty tu panenku.
Ak pripravujete penenanku ale neveite si pripraviť horčicovo-medovú omáčku tak s tým vám rada pomôžem.
Na miernom plaemni sme si na masle aslbo masti opražili okorenenú panenku. Ale nie je to nutné.
- Výpek z panenky stíšime an ierny plameeň. Pridíme kocku masla, horčicu, med smotanu a redukujeme.
- Stále to miešame a pracujeme s tým na miernom plameni. A ak s tým pripravujeme aj skutočnú papneku tak máme omáčku. Alebo v tejto samotnej omáčke môžete trocha povariť panenku.
- Je to na vás, ale stačia vám 3 až 4 ingrediencie a omáčka je hotová.
Dobrú chuť priatelia.
Horčicova omáčka k panenke
[penci_recipe]
0 Comments