Chutná Vareška

Horčicova omáčka k panenke

Horčicova omáčka k panenke

*Rýchly postup ktorý nie je o varení penenky ale len o omáčke z horčici, ktorý sa podávame k panenke.

Použijeme:

  • výpek z panenky (môže byť nemusí)
  • horčica
  • med
  • smotana
  • maslo (ak je potrebné zjemniť)

 

Horčicova omáčka k panenke

Tento návod je súčasťou recepty tu panenku.
Ak pripravujete penenanku ale neveite si pripraviť horčicovo-medovú omáčku tak s tým vám rada pomôžem.

Na miernom plaemni sme si na masle aslbo masti opražili okorenenú panenku. Ale nie je to nutné.

  1. Výpek z panenky stíšime an ierny plameeň. Pridíme kocku masla, horčicu, med smotanu a redukujeme.
  2. Stále to miešame a pracujeme s tým na miernom plameni. A ak s tým pripravujeme aj skutočnú papneku tak máme omáčku. Alebo v tejto samotnej omáčke môžete trocha povariť panenku.
  3. Je to na vás, ale stačia vám 3 až 4 ingrediencie a omáčka je hotová.

Dobrú chuť priatelia.

 

 

Horčicova omáčka k panenke

Horčicova omáčka k panenke

[penci_recipe]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *