Chutná Vareška

Kuracie maso s ananasom a arašidmi

Kuracie maso s ananasom a arašidmi

Kuracie maso s ananasom a arašidmi pripravujem len veľmi zriedkavo.

Potrebujeme poraviny k vareniu:

  • 350 g kuracích pŕs
  • 120 ml sójovej omáčky
  • konzreva ananásu
  • hrsť arašídov
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletá sladká paprika
  • kari korenie
  • čerstvá bazalka
  • 5 zemiakov

 

Postupujeme: Kuracie maso s ananasom a arašidmi

Kuracie maso s ananasom a arašidmi pripravujeme takto.
V maličko hrnci osolenej vody som si dala vraiť ošúpané zemiaky. Na panvicu som si dala olej a na nej som osmahla nakrájanu cibuľku na malé kocky.

Očsitila a umyla som si kuracie prsia, ktoré som nakrájala na rezance. Také ako keby na soté. Potom som pridala korenie a soľ. Okrem mletej sladkej papriky. Pridala som nakrájaný ananás a oreišky. Oriešky môžete podľa chuťi rozdrviť.

Potom som až pridala mletú papriku. Môžete trocha podliať vodou alebo sojovím mliekom, ale nie veľmi. Varila som do kedy enbolo mäso mäkke
Servírujeme so zemiakmi alebo ryžou. Mne k tomu chutia kocky zemiakov s maslom omastené.
Na taniery posypeme  bylinkami a môžeme na chuť aj pokvapkať citrónom.

Dobrú chuť. A sledujte ďalšie recepty. Každý deň pridávam niekoľko recetov z celého sveta.

Ja zbožňujem aj: Kuracie mäso s ananásom na čínsky spôsob.

Kuracie maso s ananasom a arašidmi

Kuracie maso s ananasom a arašidmi

[penci_recipe]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *