Bravčové karé na bylinkách

1 hodina 10 minút

stredná

10

Podobný rcept hodný zváženia bravčové karé bez kosti pečené v rúre.

Bravčové karé na bylinkách

Žiadne hodnotenia

Ingrediencie

Porcia
1kg bravčového karé
3 menšie cibule
2PL hladkej múky
soľ
korenie
červená paprika
tymián, bazalka, oregano, rozmarin
200g masla
voda

Nutričné informácie

258 kcal
16g Bielkovín
4,6g Sacharidov
18g Tuku

Postup

1.

Mäsko si nakrájame na tenšie plátky a jemne ho naklepeme z jednej aj z druhej strany. Osolíme okoreníme a môžeme trošku posypať červenou mletou paprikou. Každý kúsok mäska si ešte obalíme v hladkej múke a prudko opečieme na vyhriatej panvici s trochou oleja. Nakrájame si cibuľku na mesiačiky a rozložíme na pripravený plech.
Označiť ako splnené
2.

Cibuľu posypeme bylinkami (môžete použiť akékoľvek čo doma nájdete ja pridávam tymian oregano a bazalku). Následne poukladáme prudko opečené mäsko a na každý plátom mäska pridáme plátok masla podlejeme výpekom z panvice a dolejeme vlažnú vodu do polovice mäska.
Označiť ako splnené
3.

Zakryjeme alobalom a pečieme vo vopred predhriatej rúre na 180C asi 40 minút. Po upečení vyberieme , alobal dáme dole a vrátime na 15 do rúry zapiecť. Šťavnaté mäsko máme upečené. (recept pokračuje pod článkom - bravčové kare na bylinkách)
Označiť ako splnené
4.

Ako prílohu môžete použiť čokoľvek čo máte radi. Ja som zvolila americké medajlónky. Zemiaky v šupke umyjeme nakrájame na kolieska a uvaríme. Uvarené zemiaky v šupke dáme na plech okoreníme korením na americké zemiaky pokvapkáme olejom a pečieme na 200C pol hodinku.
Označiť ako splnené
5.

Môžeme servírovať spolu so zeleninovou prílohou. Dobrú chuť.
Označiť ako splnené

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *