Bravčové mäso na záhradnícký spôsob
Rozhodne s týmto receptom zabodujete. Je to jednoduchý recept, ktorý je fakt skvelý.
Bravčové mäso nie je na zahodenie. S týmto postupom si ho pripravíte, tak ako nikdy predtým. Žiadne omáčky ani predlžovanie. V pár krátkych bodoch si nižšie vysvetlíme ako ho pripraviť, tak ako v reštaurácií. Už len stolovanie a máte to na 100%.
No tak teda poďme na t bez zdlhavých slov.
Bravčové mäso na záhradnícký spôsob
Môžeš vyskúšať aj tento skvelý video recept, ktorý vám pomôže lepšie pochopiť prípravu a jednotlivé body prípravy.
Nutričné hodnoty sú veľmi priaznivé:
energia je: 386,5 kcal,
bielkoviny 17,3 gramov,
P (fosfor) 189 mg,
K (draslík) 355,5 mg,
Na (sodík) 71,5 mg.
Ak hľadáte skvelý recept na bravčové mäso na záhradnícky spôsob, nižšie je jednoduchý postup, ktorý vám pomôže pripraviť ho tak, ako v reštaurácií. Bez zdlhavých slov, poďme na to!
Bravčové mäso na záhradnícký spôsob
Ingrediencie:
- 500 g bravčového mäsa (použite výrezky alebo nepríliš tučné bravčové plece)
- 1 cibuľa, nakrájaná na tenké krúžky
- 2 strúčiky cesnaku, nasekané
- 1 červená paprika, nakrájaná na prúžky
- 1 zelená paprika, nakrájaná na prúžky
- 2 rajčiny, nakrájané na kocky
- Soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti
- 2 lyžice olivového oleja
Postup:
- Bravčové mäso opláchnite a dôkladne osušte papierovým utierkou.
- V hrnci zahrejte olivový olej na strednom ohni. Pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak a orestujte ich dozlatista.
- Pridajte mäso a opražte ho z každej strany, kým nezhnedne.
- Do hrnca pridajte nakrájanú papriku a rajčiny. Premiešajte a nechajte dusiť asi 10 minút, kým sa zelenina zjemní.
- Podľa chuti pridajte soľ a čierne korenie.
- Duste pokryté na miernom ohni ešte 15-20 minút, kým mäso nebude mäkké a zelenina dobrupe.
- Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, ako s ryžou alebo zemiakmi.
Tento recept na bravčové mäso na záhradnícky spôsob je skvelý spôsob, ako si vychutnať chutné a zdravé jedlo. Pripravte si ho kedykoľvek máte chuť na niečo dobré!
Ingrediencie
Porcia
400g bravčového chudého mäsa | |
1ks cibule | |
olej | |
300g zeleninovej zmesy | |
2PL masla | |
1PL zemiakového škrobu | |
soľ, čierne korenie, rasca, petržlen .. |
Pridaj komentár