Bravčové stehno na šťave
Mäsko doma milujeme najme to bravčové s troškou štavy, či už k zemiakov alebo v ryžy.
Ja nie som zastánca suchých jedál a mám rada, ak je k mäsu omáčka. Môžete si tu omáčku potom zmiešať z ryžou alebo zemiakmi. Ja to tak mám rád, už od školky.
Napríklad kuracie stehni sa mi časo vysušilo. Nech som robila čo som vedela. podlieva, zabalila do alobalu alebo piekla na nižšej teplote. Ale napríklad v minulosti s tým problém nebol. Možno je mäso dovezené na SR iné. A vlsatne aj preto som sa pustila do prípravy oho bravčovhého a mám o jednú starosť menej.
Bravčové stehno na šťave
Ale môžete vyskúšajte aj tento recept, ak nemáte recept.
Ingrediencie
Porcia
malá konzerva paradajkového pretlaku alebo pasty | |
červená mletá paprika, soľ | |
voda | |
2PL hladkej múky | |
800g bravčového stehna | |
5PL oleja | |
2ks cibule | |
4 strúčiky cesnaku |
Nutričné informácie
Postup
4 Comments
-
-
Monika
Ďakujem za pekný recept Lucia.
Vždy a stále skvelé,
Bravčové stehno sa mi pripravovalo veĺmi ľahko a chutilo skvele.
Obávala som sa, že hho vysuším ale nestalo sa tak.
Ďakujem.
Rýchla a presná príprava.
Pár bodov, ktoré sa dajú hneď pochopiť bez omáčok.
Skvelé ten recept vyzerá,
Skvelá práca proste. Dobre sa podľa toho rceptu varí.