Bulgur s kyslou kapustou a špargľou
Bulgur s kyslou kapustou a špargľou.
Opäť tu máme od vás námet na skvelý chutný a zdravý recept. ktorý radi zjedia deti až dospelý. Je veľmi ale fakt veľmi jednoduchý a zdravý. je výhoda spočíva aj v tom že ho nemusíte po vychladnutí zohrievať keďže je chutní aj pri izbovej teplote.
Nevedel som čo uvariť tak to čo som našiel v chladničke to som použil. Tak dúfam že vám to bude chutiť.
Predtým než začnete zaleje v miske bulgur aby zmäkol a rýchlejšie sa nám pripravil. Bude stačiť hodinka máčania. Pri máčaní nám bulgur vsiakne vodu a tak sa nám zjemní. Stačí ako ho rovna zalejete.
Bulgur s kyslou kapustou a špargľou
Zahraničný videorecept.
Žiadne hodnotenia
Ingrediencie
Porcia
350g bulgur-u | |
voda | |
cesnak | |
1 hoakkaido | |
1ks šalotky | |
3 stonky zelenej špargle | |
misku kyslej kapusty | |
soľ | |
2PL mletej červenej papriky |
Nutričné informácie
106
kcal
3,5g
Bielkovín
18g
Sacharidov
2,55g
Tuku
Postup
1.
Nakrájal som na drobné kocky hokkaido, ktoré som osmahol na šalotke spolu s cesnakom. Ktorý sok vopred pretlačil cez "neviem ako sa to volá".
Označiť ako splnené
2.
Počkal som nech sa mi to trocha smaží a pridal som kapustu a taktiež aj mletú červenú papriku. Trocha som to miešal a pridal som trocha vody.
Označiť ako splnené
3.
Počkal som trocha nech sa vody (trocha vody) zohreje a pridal som bulgur a zalial som to opäť vodou. Prikryl som hrniec a čakal kým sa to opäť nezohreje.
Označiť ako splnené
4.
Počkal som kým sa to začne variť. Následne sa voda odparila a my sme mali skvelé a chutné jedlo.
Ná záver som primiešal trocha zelenej špargle, ktorú som posekal na drobno. No a taktiež trocha soli na koniec nech to má chuť a s tou špargľou aj farbu.
Dobrú chuť vám prajem.
Označiť ako splnené
Pridaj komentár