Bulgur s kyslou kapustou a špargľou

1 hodina

stredná

5

Bulgur s kyslou kapustou a špargľou.

Opäť tu máme od vás námet na skvelý chutný a zdravý recept. ktorý radi zjedia deti až dospelý. Je veľmi ale fakt veľmi jednoduchý a zdravý. je výhoda spočíva aj v tom že ho nemusíte po vychladnutí zohrievať keďže je chutní aj pri izbovej teplote.

 

Nevedel som čo uvariť tak to čo som našiel v chladničke to som použil. Tak dúfam že vám to bude chutiť.

Predtým než začnete zaleje v miske bulgur aby zmäkol a rýchlejšie sa nám pripravil. Bude stačiť hodinka máčania. Pri máčaní nám bulgur vsiakne vodu a tak sa nám zjemní. Stačí ako ho rovna zalejete.

 

Bulgur s kyslou kapustou a špargľou

Zahraničný videorecept.

Žiadne hodnotenia

Ingrediencie

Porcia
350g bulgur-u
voda
cesnak
1 hoakkaido
1ks šalotky
3 stonky zelenej špargle
misku kyslej kapusty
soľ
2PL mletej červenej papriky

Nutričné informácie

106 kcal
3,5g Bielkovín
18g Sacharidov
2,55g Tuku

Postup

1.

 Nakrájal som na drobné kocky hokkaido, ktoré som osmahol na šalotke spolu s cesnakom. Ktorý sok vopred pretlačil cez "neviem ako sa to volá".
Označiť ako splnené
2.

Počkal som nech sa mi to trocha smaží a pridal som kapustu a taktiež aj mletú červenú papriku. Trocha som to miešal a pridal som trocha vody.
Označiť ako splnené
3.

Počkal som trocha nech sa vody (trocha vody) zohreje a pridal som bulgur a zalial som to opäť vodou. Prikryl som hrniec a čakal kým sa to opäť nezohreje.
Označiť ako splnené
4.

Počkal som kým sa to začne variť. Následne sa voda odparila a my sme mali skvelé a chutné jedlo. Ná záver som primiešal trocha zelenej špargle, ktorú som posekal na drobno. No a taktiež trocha soli na koniec nech to má chuť a s tou špargľou aj farbu.
Dobrú chuť vám prajem.
Označiť ako splnené
Značky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *