Jahodová bublanina s pudingom
Ak rozmýšľate čo upiecť, tak by som vám rada odporučila práve jahodovú bublaninu s pudingom. Bublanika je veľmi chutná najme s jahodami.
Na prípravu tohto jedla som si kúpila v obchode tieto suroviny.
Odpočútam vám aj tento receptík: hrnčeková bublanina s pudingom.
Jahodová bublanina s pudingom
Žiadne hodnotenia
Ingrediencie
Porcia
240g kryštáloveho cukru | |
240g polohrubej múky | |
200ml oleja | |
200ml vody | |
5ks vajíčok | |
1 balenie kypriaceho prášku | |
maslo a múka na plech | |
500ml mlieka | |
1 balenie vanilkového pudingu v prášku | |
2PL kryštáloveho cukru | |
práškový cukor | |
jahody |
Nutričné informácie
253
kcal
4g
Bielkovín
36g
Sacharidov
9,3g
Tuku
Postup
1.
Začala som s prípravou cesta, ktoré som začals smiešaním vajíčok, kryštáloveho cukru. Vymiešala som to šľahačom a pomaly som pridávala rastliný olej.
Nechala som to kvalitne premiešať a potom som rozpustila kypriací prášok vo vode a priliala do misy. Potom som to dlhšie šľahala aby to dobre vstrebalo.
Označiť ako splnené
2.
Ako ďalšie som si normálne uvarila puding v mlieku a s cukrom. Puding som robila kalsicky podĺa nábvodu na balení pudingu, ale vždy pridám o jednu lyžicku cukru viac.
Pridajte aj štipku soli.
Označiť ako splnené
3.
Dôkladme som si umyl jahody a nechal ich na prá minpt odkvapkať. odstránil som lístky a stopky.
Následne som vyliala cesto na pelch, ktorý som si pomúčnila. Cesto som dôkladne eozotreal aby bolo vodorovne a pridala som jahody.
Označiť ako splnené
4.
Ak vám jahodý prepadajú nižšie tak daje na cesto trocha polohrubej múky a potom pridajte jahody. Tak neprepadnú nižšie. Potom som po medzi jahôd pridala puding. Môžete aj na vrch. Je to na vás.
Označiť ako splnené
5.
Piekla som to 25 až 30 minút v predhriatej rúre. Pri porciovaní a podvaní bublaninu vždy podlejem trocho kompótu nech nie je taká suchá. Dobrú chuť.
Označiť ako splnené
Pridaj komentár