Pečené bravčové rebierka v rúre
Pomaly pečené bravčové rebrá v rúre. Môžete si ním dať marinádu z medu a chilli alebo len tak zemiaky.
Najlepšie sú tie ak ich pomalý pečiete. Ono aj tak musíte dlho piecť rebierka. Dobre ich osolte, dobre ich okorente obalte do alboalu a pečte. Nezabudnite dať vodu do pekáča pod mäso, aby ste mali mäkké a lahodné mäso. Toto je základ priatelia.
Pečené bravčové rebierka v rúre
Dbajte na to aby ste vaše bravčové rebierka nevysušili. Môžete ich zabalť, alebo častejšie podlievať vodou prípradne troškou vývaru. Ale voda je lepšia. Nezabudnite ich zakryť, to je hádam to najlepšie, čo môžete spraviť. A hlavne pomaly piecť s dávkou trpezlivosti. To je to najdôležitejšie pri tomto recepte. A na konci poriadne zapiecť nech mäsko chrumká.
Vyskúšajte aj video.
Ingrediencie
Porcia
1kg bravčových rebierok | |
3PL medu | |
3PL sójovej omáčky | |
olej / masť | |
5 - 6 strúčikov cesnaku | |
1 ČL mletej papriky | |
1ČL chilli (nemusíte dávať) | |
soľ, mleté čierne korenie | |
korenie: bravčové pečené, grill, staročeské korenie | |
petržlenová vňať |
Nutričné informácie
Postup
Poznámky
3 Comments
-
Maja
Krása. Už ich len dobre osoliť a doma vychutnať s celou rodinkou.
Už sa mi tak zbiehajú slinky ako nikdy predtým. 🙂 -
Ráchel
Bravčové rebierka ako žiadne iné.
Stále sa prekonávate pani Lucia. Dnes som si ich pripravoval tiež, ale nevyšli mi také ako vám.
Ako to robíte?
Jouu a spojiť do omáčky veľa medu, citrónu, chilli a je to skvelé jedlo.
A pri pečení podievať vývarom a pridávať omáčku.
Otáčať a dávať pozor aby sa mäso nevysušilo.