Soté z hovädzieho mäsa môj domáci recept

50 minút

stredná

12

Dnes si pripravíme veľmi chutné ale o to viac jednoduchšie jedlo. Soté z hovädzieho mäsa na môj domáci – ide o môj domáci recept, ktorý som si tak trocha upravila na náš Slovenský spôsob. Dúfam, že vám bude chutiť a budem rada ak mi zanecháte nejaký ten komentár.

Soté z hovädzieho mäsa

Žiadne hodnotenia

Ingrediencie

Porcia
500g pravej sviečkovej (dajte takú ako máte)
500g falošnej sveičkovej
3,5PL oleja na varenie
soľ
1 pór
1 parika
2 paradajky
2 strúčiky cesnaku (ak máte domáci tak jeden)
60g arašíd
10 čierných olív
sladka sójová omáčka
škrobová múčka

Nutričné informácie

171 kcal
23g Bielkovín
7,2g Sacharidov
8,9g Tuku

Postup

1.

Príprava soľ je veľmi jednoduchá. Umyla som si mäso, ktoré som nožom nakrájala na rezance. Následne som ho dala do misky, kde som pridala kuchynkú soľ, sójovú omáčku, škrobovú múčku.
Následne som to dôkladne premiešala. Nechala som takto ochutené mäso celú noc v ľadničke a sem tam, keď muž vykrádal ľadničku v noci, tak som ho poprosila aby premiešal mäso.
Označiť ako splnené
2.

Ja som ho taktiež približne každú hodinku cez deň miešala. Avšak ak dnes varíte toto soté, tak bez problémov môžete skôr privstať a dať mäso aspoň na tri štyri hodinky do ľadničky.
To úplne postačí. Ja napríklad vstanem o 5 ráno a o 12-tej ho varím - to bohate postačí.
Označiť ako splnené
3.

Na panvici som som si zohriala olej a sprduka spražila naše mäso nakrájané na rezance. Ubrala som plameň a pridala pokrájaný pór, na pásky prezanú pariku, pretlačený cesnak.
A trocha som porestovala. Po čase keď sa mi mäso trocha zmäkklo tak som pridala arašidy, olivy a na kúsky pokrájane paradajky.
Označiť ako splnené
4.

Jedlo som servírovala s ryžou a aj s trochou čerstvej zeleninky. Soté z hovädzieho mäsa môžete podávať aj s tarhoňou. Dobrú chuť priatelia a budem rada za vaše komentáre.
Označiť ako splnené

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *