Soté z hovädzieho mäsa môj domáci recept

Dnes si pripravíme veľmi chutné ale o to viac jednoduchšie jedlo. Soté z hovädzieho mäsa na môj domáci – ide o môj domáci recept, ktorý som si tak trocha upravila na náš Slovenský spôsob. Dúfam, že vám bude chutiť a budem rada ak mi zanecháte nejaký ten komentár.

Soté z hovädzieho mäsa

HOVÄDZIE MÄSO NA ŠŤAVE????????SLOVENSKÁ RYŽA/ORZO????FANTASTICKY CHUTNÉ JEDLO |CESMINAZ

Soté z hovädzieho mäsa je jednoduché a chutné jedlo, ktoré môžete pripraviť podľa môjho domáceho receptu. Tu je postup:

Suroviny:

  • 500 g hovädzieho mäsa
  • 1 veľká cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • 200 g hubiek (napr. šampiňóny)
  • 2 lyžice oleja
  • Soľ a korenie podľa chuti

Postup:

  1. Mäso nakrájajte na tenké prúžky alebo kocky.
  2. Cibuľu a cesnak nakrájajte na jemné kúsky.
  3. Papriky a hubky nakrájajte na stredne veľké kúsky.
  4. V panvici s teplým olejom restujte cibuľu a cesnak dozlatista.
  5. Pridajte mäso a orestujte ho z každej strany.
  6. Pridajte papriky a hubky a varíme spolu, kým nezmäknú.
  7. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.
  8. Podávajte s ryžou, cestovinami alebo zemiakovou kašou.

Dúfam, že si vychutnáte toto jednoduché a chutné soté z hovädzieho mäsa. Ak máte akékoľvek otázky alebo komentáre, budem rada, ak mi ich zanecháte!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *