Trúbový guláš recept
Chytro si pripravíme niečo podholné, čo zje celá rodina. Počuli ste už guľaši, ktorý si pripravíte v trúbe. Áno v rúre si môžete spraviť guľáš.
Potrebujeme k príprave:
- 1 až 1,5 kg hovädzieho mäsa (bravčoveho)
- 4 ks censnaku
- 4 ks veľkej cibule
- soľ
- 2 KL guľášového korenia
- 1 KL mletej pálivej papriky
- 3 KL sladkej mletej červenej papriky
- 2 ks masox
- 3 PL solamylu
- 1 ks paradajkového pretlaku
Trúbový guláš recept – Guľaš z trúby recept
Turbo rýchly recept, taký aký ste ešte len nevideli pár viet a jedlo je hotové.
- Do pekáča si dáte troška oleja a očistené mäso, ktoré ste si pokrájali na kocky a okorenili + osolili.
- Pridáte očistenú a nakrájanú zeleninu tj. cibuľa, cesnak no dakto dávaj aj mrkvu a petržlen no ja do tohto receptu nie.
- Zalejeme vodou toľko koľko chceme mať štavy. Pekáč alebo zapekaciu misu zakryjeme a vložíme do vyhriatej rúry na 250 stupňov celzia. Neotvárajte a varte minumálne 60 minút.
- Jedlo podávam s knedľou alebo haluškami. No zje sa aj s čerstvým chlebom.
No vidíte, aké je to jednoduché.
Trúbový guláš recept
[penci_recipe]
0 Comments