Ako krájať krémeš?

Ak chcete pripraviť kremes, tu je jednoduchý recept:

Ingrediencie:

  • 500 ml šľahačky na šľahanie
  • 100 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 balíček želatíny
  • 100 ml vody
  • piškóty alebo vrstvy korpusu na koláč
  • kakaový prášok na posypanie

 

Ako krájať krémeš?

Postup:

  1. Želatínu namočte do studenej vody a nechajte ju napučať.
  2. V hrnci zohrejte vodu, šľahačku, práškový cukor a vanilkový cukor. Miešajte, kým sa cukor úplne nerozpustí.
  3. Pridajte napučanú želatínu do zmesi a miešajte, kým sa úplne nerozpustí.
  4. Potom odstráňte zmes z ohňa a nechajte ju vychladnúť na izbovú teplotu.
  5. V vhodnej nádobe, napríklad v väčšej pekáči, vytvorte vrstvu piškót (alebo korpusu na koláč).
  6. Prelejte vrstvou piškót pripravenou zmesou a opakujte tento postup, kým nevypotrebujete všetky ingrediencie.
  7. Nakoniec dajte kremes do chladničky a nechajte ho tuhnúť aspoň 4 hodiny, ideálne cez noc.
  8. Pred podávaním posypte kremes kakaovým práškom a môžete ho servírovať.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *