Plnka z pribináčika

Nasledujúci postup sa týka prípravy plnky z pribináčika:

Zloženie:

  • 250 g tvarohovej hmoty
  • 100 ml smotany na šľahanie
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 1 balíček vanilkového prášku
  • 1 vrecko pudingového prášku s príchuťou vanilky

 

Plnka z pribináčika

Priebeh prípravy:

  1. Tvaroh prestavte do misy a pomocou vidličky ho opatrne rozomelte, aby ste eliminovali hrudky.
  2. Do tvarohu primiešajte práškový a vanilkový cukor, a všetko dôkladne spoľte.
  3. V inej miske pripravte vanilkový puding v súlade s pokynmi uvedenými na obale.
  4. Keď je puding hotový, vmiešajte ho do tvarohovej zmesi a opäť dobre premiešajte.
  5. Do samostatnej nádoby nalieť smotanu na šľahanie a šľahajte, kým nezískate tuhú konzistenciu.
  6. Šľahačku opatrne vmiešajte do tvarohovej a pudingovej zmesi, pričom dbajte na zachovanie vzdušnosti.
  7. Hotovú plnku použite na náplň torty podľa vašich predstáv.

Verím, že vám tento recept pomôže pripraviť vynikajúcu plnku z pribináčika!

 

Plnka z pribináčika - 2

Ako dlho sa varí guľáš v tlakovom hrnci?

Ako dlho sa varí guľáš v tlakovom hrnci?

Čítať viac »

2) Plnka z pribináčika

Plnka z Pribináčika je lahodným a veľmi variabilným doplnkom, ktorý dokáže obohatiť rôzne jedlá. Je perfektná ako náplň do dezertov, ale takisto môže výborne osviežiť i slané pokrmy. V tomto článku vám prinášame detailný recept so všetkými potrebnými prísadami a návodom na jej prípravu.

Na prípravu plnky z Pribináčika budete potrebovať nasledujúce suroviny:

  • 2 poháre Pribináčika
  • 1 pohár kyslej smotany
  • 100 g práškového cukru
  • 1 čajová lyžička vanilkového cukru
  • 1 balenie želatíny
  • 100 ml mlieka
  • ovocie na dekoráciu (napríklad jahody, maliny alebo čučoriedky)

Návod na prípravu plnky

Najprv pripravte želatínu podľa pokynov na obale a nechajte ju vychladnúť. V miske zmiešajte Pribináčik, kyslú smotanu, práškový a vanilkový cukor. Miešajte, kým nedosiahnete jemnú a hladkú zmes.

Potom pridajte vychladenú želatínu a mlieko, a opäť dôkladne premiešajte, aby sa ingrediencie spojili do homogénnej hmoty.

Plnku môžete ihneď podávať, alebo ju nechať stuhnúť v chladničke. Po stuhnutí ju využite na plnenie koláčov, tort, alebo ju servírujte ako samostatný dezert ozdobený čerstvým ovocím. Plnka z Pribináčika je chutná, krémová a prinesie osvieženie do vašich pokrmov.

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *