Tuniaková nátierka

Tuniaková natierka je vynikajúci recept, ktorý sa dá jednoducho pripraviť. Tu je jednoduchý návod na prípravu:

Potrebné suroviny:

  • 2 konzervy tuniaka v oleji (280 g každá)
  • 1/4 šálky majonézy
  • 1/4 šálky jemne nakrájaného cibule
  • 2 lyžice nasekaného petržlenu
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • soľ a čierne korenie podľa chuti

 

Tuniaková nátierka

Postup:

  1. Vložte tuniak aj s olejom do mixéra a rozmixujte na hladkú pastu.
  2. Preneste tuniakovú pastu do misy a pridajte majonézu, nakrájanú cibuľu, nasekaný petržlen a citrónovú šťavu. Dobre premiešajte, kým sú všetky ingrediencie spojené.
  3. Ochutnajte a pridajte soľ a čierne korenie podľa chuti.
  4. Natierku nechajte v chladničke aspoň 1 hodinu, aby sa chute spojili a natierka sa spevnila.
  5. Podávajte so sviežim chlebom, tortillami alebo krupicovými rožkami.

Tento recept na tuniakovú natierku je perfektný na raňajky, obed alebo ako chuťovka na večeru. Skúste ho a užite si pochúťku!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *