Tuniaková nátierka s maslom

Tuniaková pomazánka s maslom je jednoduchý a chutný recept, ktorý môžete pripraviť ako desiatu alebo predjedlo. Tu je postup:

Potrebné ingrediencie:

  • 1 plechovka tuniaka v slanej vode, približne 200 g
  • 60 g jemného masla
  • 3 lyžice majonézy
  • 1 strúčik cesnaku (podľa chuti)
  • 1 lyžica čerstvej citrónovej šťavy
  • Soľ a čierne korenie na dochutenie

 

Tuniaková pomazánka s maslom

Postup:

  1. Na začiatku zmiešajte tuniaka vo vode s jemným maslom v mise. Použite vidličku alebo mixér, aby ste ingrediencie dôkladne premiešali a dosiahli hladkú konzistenciu.
  2. Pridajte majonézu, pretlačený cesnak, citrónovú šťavu, soľ a čierne korenie. Dobre premiešajte, kým sa všetky prísady pekne spojí.
  3. Otestujte chuť a v prípade potreby pridajte viac soli alebo korenia.

Podávanie:

Mačanka recept

Mačanka recept

Čítať viac »

Pomazánku môžete servírovať na čerstvom chlebe, krekroch alebo celozrnných tostocht. Skombinujte ju so zeleninou, ako sú plátky paradajok, uhorky alebo avokádo. Ozdobte ju niekoľkými bylinkami, ako je petržlen alebo koriander.

Prajem dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *