Tuniaková nátierka s olivami

Tuniaková nátierka s olivami predstavuje jednoduchý a chutný pokrm, ktorý si bez problémov pripravíte doma. Tu je skvelý recept:

Budete potrebovať:

  • 1 konzervu tuniaka v oleji
  • 1/2 šálky čiernych olív bez kôstok
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • 2 lyžice majonézy
  • 1 strúčik cesnaku (jemne nasekaný)
  • Soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti

 

Tuniaková nátierka s olivami

Príprava:

Ako krájať mäso na rezne?

Ako krájať mäso na rezne?

Čítať viac »

  1. Otvorte konzervu tuniaka a nechajte olej dobre odkvapkať.
  2. V mixéri alebo v miske skombinujte tuniaka, čierne olivy, citrónovú šťavu, majonézu a nasekaný cesnak. Mixujte alebo miešajte, kým nedosiahnete hladkú a homogénnu konzistenciu.
  3. Pridajte soľ a čierne korenie podľa chuti a opäť dobre premiešajte.
  4. Nátierku si môžete podávať na čerstvom chlebe, sušienkach alebo grilovanom pečive. Ozdobte ju čerstvou petržlenovou vňaťou alebo citrónovou kôrou, ak máte chuť.

Dúfam, že si túto tuniakovú nátierku s olivami naozaj zamilujete!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *