Tvarohovo cesnaková nátierka

Tvarohová cesnaková pomazánka je vynikajúca a nenáročná na prípravu. Tu je návod, ako ju vyrobiť:

Ingrediencie:

  • 250 g tvarohu
  • 2 strúčiky česneku
  • 2 PL nasekanej pažítky
  • 2 PL jemne nakrájaného cibuľového pierka
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti

 

Tvarohovo-cesnaková pomazánka

Postup prípravy:

Ako pripraviť zavárané lečo?

Ako pripraviť zavárané lečo?

Čítať viac »

  1. Tvaroh dajte do misy a pomocou vidličky ho dôkladne rozmixujte do hladkej konzistencie.
  2. Cesnak očistite a prepasírujte cez cesnakový lis, potom ho pridajte do tvarohu a dôkladne premiešajte.
  3. Do zmesi pridajte nasekanú pažítku, nakrájané cibuľové pierko, soľ a čierne korenie. Všetko dobre premiešajte, aby sa suroviny spojili.
  4. Ochutnajte a v prípade potreby pridajte viac soli alebo korenia.
  5. Pomazánku môžete podávať s chlebom, pečivom alebo ako doplnok k zeleninovej miske.

Verím, že vám tento recept bude užitočný! Dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *