Vajíčko a pomazánka

Chcete sa pustiť do prípravy rýchleho a chutného jedla? Vyskúšajte si urobiť vajíčko s nátierkou!

Ingrediencie:

  • 2 uvarené vajcia
  • 2 polievkové lyžice majonézy
  • 1 čajová lyžička horčice
  • soľ a korenie podľa vlastnej chuti
  • paštéta (nepovinné)
  • chlieb na servírovanie

 

Vajce a nátierka

Príprava:

Ako dlho sa varí klobása?

Ako dlho sa varí klobása?

Čítať viac »

  1. Uvarené vajcia olúpte a pomocou vidličky ich rozmačkajte, až budú jemne rozdrobené.
  2. Pridajte majonézu, horčicu a ak chcete, aj paštétu. Dôkladne premiešajte, kým nezískate hladkú zmes. Pre intenzívnejšiu chuť môžete pridať pretlačený cesnak alebo jemne nasekanú cibuľu.
  3. Dochutíme soľou a korením podľa preferencií. Taktiež môžete pridať nasekanú čerstvú petržlenovú vňať alebo kôpor pre ďalšiu chuť.
  4. Túto nátierku servírujte na čerstvo opraženom chlebe alebo ako prílohu k vašim obľúbeným šalátom.

Prajem vám dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *