Mungo sa varí približne 30-40 minút. Pred začatím varenia munga je potrebné ho umyť a namočiť cez noc. Potom ho zalejeme čistou vodou a varíme na miernom ohni, občas miešame. Po uvarení munga ho scedíme a môžeme ho použiť ako prílohu alebo pridať do rôznych jedál.

 


Na prípravu mungo je potrebné predbežné namočenie fazuľky cez noc. Potom ju vodu zahniezdiť, pridať čerstvú vodu a nechať variť. Varí sa asi 45-60 minút, až kým fazuľka nebude mäkká a zmäknutá. Potom sa odstaví z ohňa a nechá sa ešte pár minút stáť. Mungo je teraz pripravené na konzumáciu, môžete ho servírovať ako prílohu alebo pridať do rôznych jedál. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *