Ako pripraviť rámen

Príprava ramenu závisí od toho, či sa rozhodnete pre klasický ramen s domácim vývarom, alebo pre jednoduchšiu alternatívu s instantnou polievkou.

Ak máte záujem o tradičný ramen, budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:

  1. Vývar: Pripravte si vývar z kostí (napríklad kuracích alebo hovädzích) dlhým varom, aby ste dosiahli výraznú chuť. Môžete pridať aj zázvor, cesnak, cibuľu a iné koreniny podľa vášho vkusu.
  2. Zelenina: Na kusy nakrájajte zeleninu ako mrkvu, pór, kapustu a huby a opečte ich na panvici s trochou soli a korenia.
  3. Mäso: Môžete zahrnúť varené alebo grilované mäso (kuracie, hovädzie, vajcia alebo tofu).
  4. Prísady: Do polievky pridajte vajcia (varená alebo pečené), uvarené rezance a jemne nakrájané zelené cibulky na dekoráciu.

 

Ako pripraviť ramen?

Ak by ste sa radi pustili do jednoduchej verzie ramenu s instantnou polievkou, postupujte podľa týchto krokov:

Domáca krupová polievka

Domáca krupová polievka

Čítať viac »

  1. Varte vodu a následne do nej vsypte instantnú ramenovú polievku v súlade s pokynmi na obale.
  2. Podľa chuti pridajte ďalšie suroviny, ako sú varené mäso, zelenina, vajcia alebo zelené cibulky.

Raňajkový ramen podávajte horúci, doplnený o rôzne ingrediencie podľa vášho osobného vkusu. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Jeden komentár

  1. Valeria píše:

    Čisto japónske, len pridaj Lucka aj obrázok nech vidíme ako to vyšla príprava jedla.