Ako uvariť špargľu

Metóda varenia špargle

Ak máte záujem pripraviť špargľu, postupujte podľa nasledujúcich pokynov:

  1. Na začiatok si pripravte špargľu – dôkladne ju umyte a odstráňte tvrdé konce.
  2. V nádobe zohrievajte vodu a vmiešajte do nej trochu soli.
  3. Až voda začne vriaca, vložte špargľu a varte ju 4-5 minút, alebo tak dlho, kým nebude jemná, ale stále chrumkavá. Nezabudnite na to, aby sa neprevarila, aby si udržala svoju čerstvú chuť.
  4. Po uvarení špargľu vyberte z varu a okamžite ju ponorte do studenej vody, čo zastaví varenie a umožní jej udržať si krásnu zelenú farbu.
  5. Preneste ju na tanier a podávajte ju teplú s prílohami podľa vlastného výberu. Môžete ju kombinovať s mäsom, dusenými zemiakmi alebo šalátom.

 

Mlynárske kuracie prsia

Mlynárske kuracie prsia

Čítať viac »

Ako pripraviť špargľu na varenie?

Prajem vám dobrú chuť! Ak máte ďalšie otázky, pokojne sa pýtajte.

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *