Ako zavárať rydzíky?

Ak chcete zavarať ryžové huby (rydziky), postupujte nasledovne:

  1. Príprava: Ryziky by mali byť čerstvé a čisté. Odstráňte akékoľvek poškodené časti a dôkladne ich otrieť štetcom alebo uterákom. Ak sú veľmi veľké, môžete ich nakrájať na menšie kúsky.
  2. Varenie: Do hrnca nalejte dostatok vody a pridajte soľ podľa chuti. Prineste vodu do varu a potom v nej varíme ryžové huby asi 10-15 minút, alebo kým nebudú mäkké.
  3. Odkvapkanie: Po uvarení odcedíme ryžové huby cez sitko a necháme ich voľne odkvapkať.
  4. Pristavenie: Môžete ich servírovať samostatne ako prílohu alebo použiť v rôznych pokrmoch ako napríklad ryža s hubami, hubový šalát alebo hubovú omáčku.

 

Ako zavárať rydzíky?

Dúfam, že tento postup vám pomôže pri zaváraní ryžových húb. Ak máte nejaké ďalšie otázky, neváhajte sa spýtať!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *