Bageta Lídl - Recept

Ingrediencie:
– 500 g múky
– 300 ml teplej vody
– 1 čajová lyžička soli
– 1 balenie sušeného droždia
– mleté mandle na posypanie

 

Bageta z Lídl – Recept

Postup:

1. V rozmernej mise skombinujte múku, soľ a sušené droždie.
2. Postupne prilievajte teplú vodu a miešajte, kým zmes nezačne riadne držať pohromade.
3. Cesto vyberte z misy a na pomúčenom povrchu ho dôkladne hnette.
4. Rozvaľkajte cesto na plechu do tvaru bagety.
5. Pomocou ostrého noža urobte na povrchu bagety niekoľko aštartných rezov a posypte mletými mandľami.
6. Bagetu vložte do predhriatej rúry na 200 °C a pečte približne 25-30 minút, alebo kým nebude krásne zlatohnedá.
7. Po upečení nechajte bagetu vychladnúť pred krájaním a servírovaním.

Bravčové karé s tarhoňou

Bravčové karé s tarhoňou

Čítať viac »

Prajem vám dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *