Ak správne rozumiem vašej žiadosti, chcete sa naučiť, ako pripraviť bravčové karé s estragónom po slovinsky. Tu je jednoduchý recept, ktorý môžete vyskúšať:
Ingrediencie:
- 500 gramov bravčového karé
- 2 polievkové lyžice olivového oleja
- 2 strúčiky cesnaku, nasekané na drobné kúsky
- 1 polievková lyžica sušeného estragónu
- 1/2 pohára bieleho vína
- soľ a čierne korenie podľa chuti
Bravčové karé s tarhoňou
Postup:
- Rozohrejte olivový olej na veľkej panvici pri stredne vysokom ohni.
- Osoľte a okorenite karé a pridajte ho do predhriatej pánvice.
- Opečte karé zo všetkých strán asi 5 minút, kým nezískajú zlatohnedú farbu.
- Znížte teplotu na strednú a pridajte nasekaný cesnak a estragón na panvicu. Položte estragón na vrch bravčového karé.
- Zalejte karé bielym vínom a ešte viac znížte teplotu.
- Varte karé s estragónom vo víne pri nízkej teplote asi 15-20 minút, kým nezmäkne a dobre sa zazlatí.
- Podávajte karé s estragónom ešte horúce s prílohou podľa vašej voľby.
Dúfam, že vám tento recept pomôže pri príprave chutného bravčového karé s estragónom. Dobrú chuť!