Na prípravu bagety s račím mäsom na racianskom mýte budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:

– 1 bagetu
– 200 g račieho mäsa
– 1 avokádo
– 1 uhorka
– 1 paradajka
– 1 citrón
– 2 PL majonézy
– soľ a korenie podľa chuti

 

Bageta Račianské mýto – Recept

Postup:

1. Bagetu nakrájajte na tenké plátky a opečte v rúre alebo na panvici, kým nezískajú zlatohnedú farbu.

2. Račie mäso očistite a nakrájajte na menšie kúsky.

3. Avokádo olúpte a nakrájajte na plátky. Uhorku a paradajku nakrájajte na kolieska.

4. Račie mäso zmiešajte s majonézou, citrónovou šťavou, soľou a korením podľa chuti.

5. Na opečené plátky bagety rozotrite račiu zmes a vrstvite avokádo, uhorku a paradajku.

6. Bagetu s račím mäsom na racianskom mýte servírujte ako chrumkavú a lahodnú pochúťku.

Prajem vám dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *