Potrebujete:
– 4 bagety
– 200 g bavorskej šunky
– 200 g eidamu
– 1 cibuľa
– 1 paradajka
– 100 g kyslej smotany
– soľ, čierne korenie
– maslo
Bavorská bageta
Postup:
1. Najprv si pripravíme ingrediencie. Cibuľu nakrájame na tenké krúžky, paradajku na plátky a eidam na tenké plátky.
2. Bagety rozkrojíme napoly a natrúbame maslom.
3. Do každej bagety si dáme plátek bavorskej šunky, cibuľu a paradajku.
4. Potom pridáme plátky eidamu a posypeme soľou a korením podľa chuti.
5. Bagety položíme na plech a pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov asi 15 minút, kým sa syr nerozpustí a bagety nezhnednú.
6. Pred podávaním na bagety pridáme kyslú smotanu a môžeme servírovať.
Dobrú chuť!