Celozrnná bageta - Lídl recept

Na prípravu celozrnnej bagety podľa receptu z Lidlu budete potrebovať nasledujúce zložky:

– 500 g celozrnnej múky
– 1 balíček sušeného droždia (7 g)
– 1 čajovú lyžičku soli
– 300 ml teplej vody

 

Celozrnná bageta – Lidl recept

Postup:
1. V miske skombinujte múku, sušené droždie a soľ.
2. Postupne pridávajte teplú vodu a miešajte, až kým sa všetky zložky nespojíte a nevytvoríte pevné cesto.
3. Cesto dôkladne spracujte na pomúčenej doske do hladkosti a formujte ho do tvaru bagety.
4. Umiestnite cesto na plech vystlaný pečiacim papierom a nechajte ho kysnúť v teplej miestnosti minimálne 1 hodinu.
5. Predhrejte rúru na teplotu 200 °C.
6. Pred pečením vykonajte niekoľko rezov nožom a bagetu dajte piecť do rúry na približne 30 minút, kým dosiahne zlatohnedý odtieň.
7. Nechajte bagetu vychladnúť, potom ju môžete nakrájať a podávať.

Kuracie prsia na mrkve a hrášku

Kuracie prsia na mrkve a hrášku

Čítať viac »

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *