Cibulová bageta

Ingrediencie:
– 1 bageta
– 2 stredne veľké cibule
– 2 lyžice masla
– soľ a čierne korenie podľa vkusu
– 100 g nastrúhaného syra

 

Cibulová bageta

Postup:
1. Očistite cibuľu a nakrájajte ju na jemné krúžky.
2. Na panvici rozpálte maslo a na ňom orestujte cibuľu, kým nezíska zlatistú farbu a nezmäkne.
3. Na záver pridajte soľ a čierne korenie podľa preferencií.
4. Bagetu rozrežte na polovicu a potrite orestovanou cibuľou.
5. Na povrch nasypte nastrúhaný syr.
6. Bagetu zabaľte do alobalu a umiestnite do vyhriatej rúry na približne 10 minút alebo až sa syr nerozpustí a nezačne sa zlátnuť.
7. Hotovú cibulovú bagetu servejte teplú. Prajeme dobrú chuť!

Kuracie stehná s ryžou

Kuracie stehná s ryžou

Čítať viac »

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *