Ingrediencie:
– 1 bageta
– 2 stredne veľké cibule
– 2 lyžice masla
– soľ a čierne korenie podľa chuti
– 100 g strúhaného syra

 

Cibulová bageta

Postup:
1. Cibuľu očistite a nakrájajte na tenké krúžky.
2. Na panvici rozohrejte maslo a orestujte na ňom cibuľu, kým nebude zlatistá a mäkká.
3. Na konci pridajte soľ a čierne korenie podľa chuti.
4. Bagetu rozkrojte na polovicu a natrieste orestovanou cibuľou.
5. Na vrch posypte strúhaným syrom.
6. Bagetu zabaľte do alobalu a dajte do vyhriatej rúry na približne 10 minút alebo kým sa syr nerozpustí a nezačne rumeniť.
7. Hotovú cibulovú bagetu podávajte teplú. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *