Každé ráno len tento recept! Mohol by som ho jesť každý deň

Každé ráno si pripravujem iba tento recept! Mohol by som ho konzumovať každý deň a vy sa k mne môžete pridať. Vlastne už takmer nič iné nejem. Tak veľmi som si obľúbila tento recept, že naň nedám dopustiť a pripravujem si ho skoro každé ráno.

Môj manžel na mňa už pozerá s otázkou, či som normálna. Dokonca aj on začal vyjedávať môj tanier každé ráno. Preto robím raňajky už dvakrát.

Už ma prestalo baviť jesť vajíčka na rôzne spôsoby, párky, chutné šaláty či ovsené vločky. Sendviče neboli zlé, no nezvládam ich jesť tak často. Pre mňa, rovnako ako pre väčšinu z vás, je zvyčajne rozhodujúca najmä chuť, ale aj čas potrebný na prípravu. A tento úžasný recept spĺňa všetky požiadavky. Ukážem vám ho, nebojte sa.

 

Každé ráno len tento recept!

Efektívne, bez zbytočných rečí si ho spoločne pripravíme.

Na naše raňajky potrebujeme:

Cestoviny penne celozrnné recept

Cestoviny penne celozrnné recept

Čítať viac »

  • 3 klobásy alebo tučnejšie párky
  • 1 vajíčko
  • 4 plátky toastového chleba
  • kuchynskú soľ a mleté čierne korenie

 

Chutná alternatíva Chutná alternatíva – môže to vyzerať aj takto.. V mužskom prevedeníAko pripravujem raňajky

  1. Začínam tým, že do panvice pridám trochu oleja a osmahnem na ňom párky. Počkám, kým získajú zlatistý odtieň, aby boli okraje chrumkavé a dobre prepečené. Potom ich odložím bokom.
  2. V miske rozšľahajte vajíčka, pridajte soľ a korenie. Stačí naozaj len málo. Vajíčka môžete pripraviť zvlášť na inej panvici alebo ich spraviť na tej istej. Pripravte ich na redšie alebo hustejšie, podľa toho, ako máte radi.
  3. Sendviče rozkrojte na tenké plátky.
  4. Ideálne bude, ak odrežete konce sendvičov.
  5. A do nich vložte párky alebo klobásy.
  6. Môžete ich namočiť do vajíčka a tak piecť, alebo ak to spáchate ako ja, vajíčka môžete podávať k mäsu alebo ako prílohu. A to je všetko.

 

Záverečné slová

Toto je naozaj jednoduché a nevyžaduje takmer žiadnu námahu či starosti.
Rýchlo orezať a vytvarovať sendviče, pridať k nim opečené párky a k tomu vajíčka.
Nezabudnite dosoliť a dochutiť a delikatesa je hotová, ako žiadna iná.

Podeľte sa so mnou o svoje názory v komentároch nižšie. Rada si prečítam, čo napíšete, a na každý komentár aj odpoviem.

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

2 Komentáre

  1. Richard píše:

    Tento recept mi veľmi zachutil a robievam si ho podľa admina stále keď možem a mám čas.Ďakujem za inšpiráciu.

  2. Klaudia Jakubova píše:

    Tento recept som ešte nevyskúšala, ale znie to veľmi chutne a jednoducho. Určite si ho vyskúšam na raňajky zajtra!