Ľahká čokoládová plnka

Ingrediencie:
– 200 g čokolády (čierna alebo mliečna)
– 100 ml smotany na šľahanie
– 50 g masla
– 2 polievkové lyžice medu
– 1 lyžička vanilkového extraktu

 

Ľahká čokoládová plnka

Postup:
1. Rozpustite čokoládu na vodnom kúpeli spolu s maslom, medom a vanilkovým extraktom. Nechajte zmes vychladnúť.

2. V samostatnej miske šľahajte smotanu na šľahanie, kým nevznikne pevná pena.

3. Pomaly pridávajte rozpustenú čokoládu do šľahanej smotany a miešajte, kým sa všetko spojí a vznikne hladká plnka.

4. Plnku použite na naplnenie koláčikov, torty alebo muffinov podľa vlastného uváženia.

5. Dobre vychladnite pred konzumáciou.

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *