Nátierka z mletého mäsa

Nátierka z mletého mäsa. Dnes pripravíme niečo rýchle. Pokiaľ hľadáte recept na nátierku z mletého mäsa, rád vám ponúknem jednoduchý a chutný variant na mäsovú paštétu. Na to budete potrebovať nasledujúce suroviny:

  • 400 g mletej bravčovej šunky
  • 100 g masla
  • 1 cibuľa, jemne nasekaná
  • 2 strúčiky cesnaku, prelisované
  • 2 vajcia
  • soľ a korenie podľa vkusu
  • 1 lyžica horčice
  • 2 lyžice kyslej smotany

 

Nátierka z mletého mäsa

Postup:

Kuracie prsia plnené slivkou

Kuracie prsia plnené slivkou

Čítať viac »

  1. Na panvici zohrejte trochu oleja a orestujte nakrájanú cibuľu spolu s cesnakom, až kým sa nezačnú jemne zafarbovať.
  2. Pridajte mletú šunku a restujte ju do zlatista. Potom odstavte z ohňa a nechajte vychladnúť.
  3. V miske zmiešajte maslo, vajcia, soľ, korenie, horčicu a kyslú smotanu. Následne pridajte orestovanú šunku s cibuľou a cesnakom a starostlivo premiešajte.
  4. Celú zmes preložte do mixéra a mixujte, kým nezískate jemnú hmotu.
  5. Nátierku premiestnite do nádoby a dejte ju na niekoľko hodín do chladničky, aby sa správne stuhla.
  6. Servírujte s čerstvým chlebom alebo pečivom.

Tento recept je veľmi jednoduchý a nátierka sa skvele hodí na chlieb alebo pečivo. Môžete ju tiež využiť ako súčasť vašich obľúbených sendvičových kombinácií. Prajem dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *