Pomazánka z kuracej pečene

Potrebujeme:
– 200 g kuracej pečene
– 1 cibuľu
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 lyžice oleja
– 2 lyžice majonézy
– 2 lyžice jogurtu
– so, čerstvo mletý čierny koren
– čerstvo nasekanú petržlenovú vňať

 

Pomazánka z kuracej pečene

Postup:
1. Kuraciu pečeň nakrájame na menšie kocky a orestujeme na panvici s olejom, cibuľou a rozdrveným cesnakom, kým nie je pečeň dostatočne mäkká.
2. Keď je pečeň hotová, necháme ju vychladnúť a následne ju nasekáme na jemno.
3. V mise spojíme nasekanú pečeň, pridáme majonézu, jogurt a dôkladne premiešame.
4. Dochutíme soľou a čerstvo mletým čiernym korením podľa vlastnej chuti.
5. Na záver vmiešame nasekanú petržlenovú vňať.

Focaccia s rozmarínom a cesnakom

Focaccia s rozmarínom a cesnakom

Čítať viac »

Túto pomazánku môžeme servírovať na chlebe alebo s pečivom ako chutný snack. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *