Potrebujeme:
– 4 kuracie prsia
– 2 broskyne
– 1 cibula
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ, korenie, mletá paprika, rasca na dochutenie
– olej na smaženie
Recepty – Kuracie prsia s broskyňou
Postup:
1. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na tenšie plátky.
2. Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame na drobné kúsky.
3. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme cibuľu a cesnak dozlatista.
4. Pridáme nakrájané kuracie prsia a opražíme z oboch strán dozlatista.
5. Broskyne očistíme, odstránime jadierka a nakrájame na tenké plátky.
6. Pridáme broskyne k mäsu a opražíme spolu ešte pár minút.
7. Dochutíme soľou, korením, mletou paprikou a rascom podľa chuti.
8. Podávame teplé, ideálne s rýžou alebo zemiakovým pyré.
Čas prípravy: 30 minút
Porcie: 4 osoby
Dobrú chuť! ????????