Tuniaková pomazánka s avokádom

Skvelé! Tuňákový avokádový dip môžete pripraviť nasledovne:

Čo budete potrebovať:

  • 200 g čerstvého tuniaka
  • 1 zrelé avokádo
  • 2 polievkové lyžice čerstvo vytlačenej citrónovej šťavy
  • 2 polievkové lyžice nasekanej petržlenovej vňate
  • 1 čajová lyžička mletej sladkej papriky
  • 1 strúčik cesnaku, nadrobno nasekaný
  • Soľ a korenie podľa vlastnej chuti

 

Tuňáková nátierka s avokádom

Postup prípravy:

Plnená domáca bravčová pečeň s horčicovou omáčkou a žemlovým knedlíkom

Plnená domáca bravčová pečeň s horčicovou omáčkou a žemlovým knedlíkom

Čítať viac »

  1. V mise kombinujte tuniaka, avokádo a citrónovú šťavu. Pomocou vidličky alebo kuchynskej lyžice ingrediencie rozmixujte, až kým nedosiahnete hladkú textúru.
  2. Pridajte nasekaný petržlen, sladkú papriku a nakrájaný cesnak. Dôkladne premiešajte, aby sa všetky zložky spojili.
  3. Ochuťte soľou a korením podľa vlastného vkusu a znovu dobre premiešajte.
  4. Vyprázdnite zmes do sklenej nádoby alebo servírovacej misy s pomocou noža či lyžice.
  5. Servírujte s čerstvou zeleninou, opečeným alebo grilovaným chlebom.

Prajeme dobrú chuť! Vychutnajte si túto vynikajúcu a zdravo pôsobiacu tuňákovú nátierku s avokádom na chlebe alebo ako dip k zelenine!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *