Ak hľadáte slovenský recept na tvarohovú plnku do koláča, tu je jednoduchý a chutný spôsob, ako ju pripraviť:

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 100 g cukru
  • 2 vajcia
  • 2 lyžice vanilkového cukru
  • 1 citrón (šťava a kôra)

 

Tvarohová plnka do koláča

Postup:

  1. V mise zmiešajte tvaroh s cukrom a vanilkovým cukrom, až kým nezískate hladkú a krémovú konzistenciu.
  2. Oddelite žĺtky od bielkov a žĺtky pridajte do tvarohu. Dôkladne premiešajte.
  3. Pridajte šťavu z citróna a jemne nastrúhanú kôru z citróna do tvarohovej zmesi. Dobre premiešajte.
  4. V elektrickom mixéri vyšľahajte bielka z vajec do tuhej peny.
  5. Pomaly primiešajte vyšľahané bielka k tvarohovej zmesi. Opatrne premiešajte, aby sa pena nezosypala.
  6. Tvarohovú plnku použite ako náplň do vášho obľúbeného receptu na koláč.

Prajem vám dobrú chuť! Ak máte ďalšie otázky, neváhajte sa opýtať.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *