Pripravenie jaterníc na panvici je pomerne jednoduché. Tu je návod:

  1. Pripravte si všetky potrebné ingrediencie, ako sú jaternice, cibuľa, soľ, korenie a olej na smaženie.
  2. Na panvici rozohrejte trochu oleja na stredne vysokú teplotu.
  3. Cibuľu nakrájajte na tenké krúžky a položte ich na rozohriatu panvicu. Orestujte cibuľu, kým sa jemne nezazlatí.
  4. Medzitým pripravte jaternice. Odstráňte prípadné vnútorné membrány a nakrájajte ich na plátky.
  5. Keď je cibuľa zlatistá, presuňte ju na okraj panvice a na stred pane vyložte plátky jaterníc. Smažte ich asi 2-3 minúty z každej strany, kým sa dobre neprehrejú a nezazlatia.
  6. Pripravené jaternice vyberte z panvice a nechajte ich odležať na tanieri pokryté fóliou, aby sa udržali teplé.
  7. Podávajte jaternice ešte teplé s prílohou podľa svojho výberu, ako sú opekané zemiaky alebo chleba.

 

Ako pripraviť jaternice na panvici?

Priadny výber korení a prílohy môžete prispôsobiť svojim preferenciám. Dúfam, že vám tieto postupy pomôžu pripraviť chutné jaternice na panvici.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *