Rebierka je chutné a populárne jedlo, ktoré možno upiecť viacerými spôsobmi. Tu je jednoduchý postup, ako ich upiecť:

  1. Predhrejte rúru na teplotu 180 stupňov Celzia.
  2. Pripravte si marinádu z týchto ingrediencií: 3 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice medu, 2 strúčiky cesnaku (nasekaného), šťava z jednej citrónovej šťavy, 1 lyžička mletej papriky a ľubovoľných ďalších korenín podľa chuti.
  3. V miske zmiešajte marinádu a aby sa dobre premiešali.
  4. Položte rebierka do veľkej misky a polejte ich marinádou. Premiešajte tak, aby sa marináda rovnomerne rozdistribuovala po celých rebierkach. Nechajte ich marinovať aspoň 30 minút, ak je to možné, niekoľko hodín alebo cez noc pre lepší výsledok.
  5. Vezmite pekáč a vystelte ho alobalom. Na alobal rozložte pripravené rebierka a zalejte prebytok marinády.
  6. Pečte rebierka v predhriatej rúre po dobu približne 1 až 1,5 hodiny, alebo kým nebudú dobre prepečené a mäso nebude mäkké a odpadávať od kosti.
  7. Po upečení vyberte rebierka z rúry a nechajte ich trochu odpočívať pred servírovaním. Potom môžete podávať s prílohou podľa vlastného výberu.

Pamätajte, že čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od veľkosti a hrúbky rebierok, takže ich kontrolujte a prispôsobujte pečenie podľa potreby. Dúfam, že vám chutia!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *