Na prípravu bravčovej kare potrebujete nasledujúce ingrediencie:
– 1 kg bravčovej kare
– soľ
– čierne korenie
– sušené bylinky (napr. tymián, rozmarín)
– olej
Bravčové karé aby bolo mäkke
Postup:
1. Mäso umyjte a osušte kuchynským papierom.
2. Na mäso natrieť olej a dobre premasírovať.
3. Posolie a okoreníme sušenými bylinkami.
4. Mäso nechajte odpočívať aspoň 30 minút, aby mohli doň preniknúť chute zo soľou a bylinkami.
5. Rúru predhrejeme na 180 stupňov.
6. Mäso vložíme do rúry a pečieme asi 1 až 1,5 hodiny, podľa veľkosti mäsa (vnútorná teplota by mala byť 70 stupňov).
7. Po upečení necháme mäso ešte chvíľu odpočívať, aby šťava mohla ešte dovnútra mäsa vsiaknuť.
8. Hotové mäso podávame s prílohou podľa vlastného výberu.
Prajeme dobrú chuť!
Tento recept na bravčové karé je úžasný! Vždy sa mi podarí, keď použijem sušené bylinky. Chutia skvele a mäso je vždy šťavnaté. Odporúčam vyskúšať aj rôzne prílohy, aby ste si to ešte viac užili!
Perfektný návod na prípravu bravčového karé! Osobne milujem, keď je mäso dobre ochutené bylinkami. Je to jednoduchý a chutný recept, ktorý určite ocenia všetci moji hostia. Určite ho skúsim!
Tento recept ma nadchol! Mäso vyzerá veľmi lákavo a určite ho pripravím na víkendovú rodinnú večeru. Príprava je jednoduchá a výsledok určite stojí za to. Ďakujem za skvelý tip!
Jasné, že vyskúšam tento fantastický recept! Mám rada, keď sú jedlá jednoduché, ale chutné. Bravčové karé s bylinkami znie naozaj výnimočne a už sa teším na výsledok!
Tento recept som objavil náhodou a som veľmi rád! Bravčové karé sa mi nikdy nepodarilo takto dokonale. S vašimi radami sa cítim ako profesionálny kuchár. Ďakujem za inšpiráciu!
Wow! Tento recept vyzerá neuveriteľne chutne. Už som si zapísala ingrediencie a určite ho pripravím na nedeľný obed pre rodinu. Určite bude mať úspech! Prajem všetkým dobrú chuť!
Som úplný laik v kuchyni, ale tento recept ma presvedčil pokúsiť sa o bravčové karé! Týmto spôsobom to vyzerá jednoducho a chutne. Teším sa, že si pochutnám so svojou rodinou.
‘Toto je presne to, čo potrebujem! Moja rodina miluje bravčové mäso a tento spôsob prípravy vyzerá fantasticky jednoduchý. Určite ho pripravím čoskoro!’
‘Recept na bravčové karé je super! Milujem bylinky, dodajú jedlu tú správnu chuť. Už teraz sa teším na vôňu pečeného mäsa v mojej kuchyni!’
‘Ďakujem za zdieľanie tohoto úžasného receptu! Veľmi rada varím pre svoju rodinu a toto vyzerá ako ideálny tip pre nedeľný obed.’
Tento recept na bravčové karé je super! Mám rád, keď je mäso šťavnaté a plné chutí. Určite to vyskúšam na víkendovú rodinnú večeru. Ďakujem za tip a prajem vám veľa úspechov v kuchyni!
Znie to výborne! Nikdy som neskúsil pripravovať bravčové karé, ale tento recept vyzerá jednoducho a chutne. Teším sa, ako si na tom pochutnáme s rodinou. Určite dám vedieť, ako sa podarilo!
Wow, skvelý recept! Bravčové karé milujem, a toto vyzerá ako perfektný spôsob, ako ho pripraviť. Týmto určite poteším svoju rodinu. Ďakujem za zdieľanie a prajem krásny deň!
Práve som si prečítal tento recept a musím povedať, že ma úplne nadchol! Nemôžem sa dočkať, kedy ho vyskúšam. Všetky tieto bylinky určite dodajú skvelú chuť. Ďakujem za inšpiráciu!
Tento recept je presne to, čo potrebujem na nedelný obed! Milujem jednoduché recepty s chutnými výsledkami. Hneď si zapíšem ingrediencie a teším sa na varenie. Prajem všetkým dobrú chuť!
To vyzerá fantasticky! Bravčové karé je jedlo našej rodiny už roky, ale nikdy som nevedela o týchto bylinkách! Som si istá, že to pridá úžasnú chuť. Veľmi ďakujem za tento skvelý návod!
Ahojte! Tento recept ma veľmi zaujal! Rada skúšam nové veci v kuchyni a toto vyzerá veľmi chutne a ľahko pripraviť. Teším sa na reakcie mojej rodiny po ochutnaní!
Skvelý nápad na obed alebo večeru! Bravčové karé som nikdy nepripravoval doma, ale po prečítaní tohoto receptu sa cítim povzbudený to skúsiť. Určite dám vedieť, aké bolo výsledné jedlo!
“Mňam! Tento recept vyzerá tak lákavo a jednoducho sa pripravuje! Už mám hlad len pri čítaní pokynov 🙂 Neviem sa dočkať ochutnávky so svojou rodinou! Dík za tipy do kuchyne.”
“Úžasný recept! Konečne niečo jednoduché aj pre mňa ako začínajúceho kuchára. Určite ho vyskúšam už tento víkend a budem pozorne sledovať všetky kroky podľa vášho návodu.”