Na prípravu celenzovej bagety potrebujeme:

– 1 celozrnná bageta
– 200g šunky
– 100g ementálu
– 1 paradajka
– 1 uhorka
– 1 malá cibuľa
– 2 vajíčka
– 2 polievkové lyžice majonézy
– soľ, čierne korenie, petržlen na dochutenie

 

Celozrnná bageta – Kaufland

Postup:

1. Rozkrájame celozrnnú bagetu na polovicu a očistíme ju od vnútorného mäkkého čerstvého chleba.
2. Na jednej polovici bagety si načiapo majonézu a rozotrieme ju po celej ploche.
3. Naťahujeme šunku a rozkladáme ju na vrch bagety.
4. Potom nastrúhame ementál na tenké plátky a rozkladáme na šunku.
5. Paradajku, uhorku a cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Tieto zeleninové plátky rozkladáme na ementál.
6. Vajíčka uvarte na tvrdo, ošúpeme a nakrájame na kolieska. Na celenzovú bagetu rozložíme aj nakrájané vajíčka.
7. Dochutíme soľou, korením a nasekaným petržlenom.
8. Nakoniec priklopíme druhou polovicou bagety a môžeme podávať.

Takto pripravenú celozrnnú bagetu si môžete vychutnať ako chutný a zdravý chlieb na raňajky, obed alebo večeru. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *