Fašírky - pečené

Na výrobu pečených fašíriek budete potrebovať tieto suroviny:

– 500 g mletého bravčového mäsa
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 1 vajce
– soľ a korenie podľa vkusu
– olej na smaženie

 

Pečené fašírky

Pokyny:

1. Na začiatku si pripravte cibuľu a cesnak, ktoré nasekáte na drobné kúsky.

2. V mise skombinujte mleté mäso, nasekanú cibuľu, cesnak, vajce, soľ a korenie. Dôkladne všetko premiešajte, aby vznikla homogénna zmes.

Kuracie prsia v jogurte s cesnakom – Recept

Kuracie prsia v jogurte s cesnakom – Recept

Čítať viac »

3. Z vytvorenej zmesi formujte placky alebo guľaté tvarovanie podľa vlastného vkusu.

4. Rozohrejte panvicu a nalejte do nej trochu oleja. Na horúci olej uložte fašírky a smažte ich z oboch strán, kým nezískajú zlatohnedú farbu.

5. Hotové fašírky nechajte chvíľu vychladnúť a následne ich podávajte s dusenou zeleninou, zemiakovou kašou alebo ryžou.

Takto pripravené pečené fašírky predstavujú jednoduché a chutné jedlo, ktoré si určite obľúbi celá rodina. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *