Potrebujete nasledovné ingrediencie:
– 1 konzerva kokosového mlieka (400ml)
– 200g krémového syru
– 50g cukru
– 1 balenie želatíny
– 100ml vlažnej vody

 

Kokosový krém + plnka do torty

Postup:
1. Vložte želatínu do misky s vlažnou vodou a nechajte ju nabobtnať.
2. V malej panvici zohrejte kokosové mlieko s cukrom, kým sa cukor úplne nerozpustí.
3. Pridajte nabobtnanú želatínu a miešajte, kým sa úplne nerozpustí.
4. Odstavte z tepla a nechajte zmes vychladnúť.
5. Do kokosovej zmesi pridajte krémový syr a dôkladne premiešajte, kým nezískate hladkú konzistenciu.
6. Túto kokosovú náplň nalejte do pripravenej tortovej formy a nechajte ju stuhnúť v chladničke aspoň 2 hodiny.

Vaša kokosová náplň do torty je teraz pripravená na použitie. Môžete ju použiť ako plnku medzi vrstvami torty alebo ju použiť aj na ozdobenie torty. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *