Suroviny:
– 4 kúsky kuracích pŕs
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 4 veľké paradajky
– 1 lyžička cukru
– soľ, korenie, čili korenie
– olej na smaženie
– petržlenová vňať na ozdobenie

 

Kuracie prsia s paradajkovou omáčkou

Postup:
1. Kuracie pŕsia očistite a nakrájajte na menšie kúsky. Orestujte ich na oleji dozlatista.
2. Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno a pridajte k mäsu. Premiešajte a nechajte orestovať.
3. Paradajky nakrájajte na kocky a pridajte k mäsu. Pridajte cukor, soľ, korenie a čili korenie podľa chuti.
4. Pridajte trochu vody a nechajte omáčku pomaly variť a zahustiť.
5. Podávajte s uvareným ryžou alebo cestovinou a posypte nasekanou petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *