Potrebujeme:

– 4 kuracie prsia
– 150g anglického slaniny
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 200ml smotany na varenie
– 200ml kuracieho vývaru
– soľ, korenie, čierne korenie, mletá paprika, olej na smaženie

 

Kuracie prsia v parížskom cestíčku

Postup:

1. Kuracie prsia umyjeme, osušíme papierovým utierkou a nakrájame na tenké plátky.
2. Na rozpálenom oleji osmažíme nadrobno nakrájanú slaninu, cibuľu a cesnak.
3. Pridáme kuracie prsia, osolíme, okoreníme a orestujeme na všetkých stranách.
4. Pridáme kurací vývar a dusíme do mäkka.
5. Potom prilejeme smotanu a necháme prevrieť.
6. Dochutíme podľa chuti soľou, korením a mletou paprikou.
7. Podávame s cestovinou, ryžou alebo pečivom.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *