Plnka mascarpone so salkom

Tu je recept na náplň s mascarpone a salkom v slovenčine:

Ingrediencie:
– 250 g mascarpone
– 100 g práškového cukru
– 1 čajová lyžička vanilkového extraktu
– 100 g hladkej soľanky
– 1 polievková lyžica rumu (voliteľné)
– Strúhaná čokoláda na dekoráciu

 

Náplň mascarpone so salkom

Postup:
1. Do misky vlažnú soľanku premiešajte s práškovým cukrom, kým sa cukor úplne nerozpustí.
2. Potom pridajte mascarpone a vanilkový extrakt. Dôkladne premiešajte, až kým nedosiahnete jemnú a hladkú konzistenciu.
3. Ak máte záujem, môžete pridať aj rum a znova premiešať.
4. Hotovú náplň prelejte do fľaše na dresing alebo pomocou ihly do torty vytvorte dierky a naplňte náplňou.
5. Tortu podľa svojho uváženia ozdobte striekanou plnkou a posypte strúhanou čokoládou.
6. Dovoľte, aby torta odpočívala v chladničke minimálne 2 hodiny, aby sa náplň dobre zahustila.

Skvelá vajíčková pomazánka

Skvelá vajíčková pomazánka

Čítať viac »

Takto pripravenú náplň môžete využiť na rôzne dezerty alebo torty. Málahodnú sladkokyslú chuť s príjemnou arómou salka a skvele doplní jemnosť mascarpone.

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *