Potrebujete:
– 1 francúzsku bagetu
– 100 g šunky
– 100 g syra Emmental
– 1 paprika
– 1 paradajka
– 1 cibuľa
– 2 vajcia
– 100 ml smotany
– soľ, korenie
Recept na Puccino bagetu
Pokyny:
1. Bagetu rozkrájajte na polovicu a každú polovicu následne prekrojte na dve časti.
2. Na panvici osmažte nakrájanú šunku spolu s paprikou, paradajkou a cibuľou.
3. Vo miscne si rozšľahajte vajcia, pridajte smotanu a dôkladne premiešajte. Ochuťte soľou a korením.
4. Spojte osmaženú zeleninu s vaječnou a smotanovou zmesou.
5. Zmes nalejte do bagety a navrch posypte nastrúhaným syrom Emmental.
6. Bagetu zabaľte do alobalu a vložte do rúry na 15-20 minút, kým syr nezíska zlatohnedý odtieň.
7. Podávajte teplú, môžete pridať akúkoľvek šalátovú zeleninu podľa vlastného výberu.
Dobrú chuť!