Potrebujete:
– 1 francúzska bageta
– 100 g šunky
– 100 g syra Emmental
– 1 paprika
– 1 paradajka
– 1 cibuľa
– 2 vajcia
– 100 ml smotany
– soľ, korenie
Puccino bageta recept
Postup:
1. Bagetu nakrájajte na polovicu a každú polovicu rozkrojte na dve časti.
2. Na panvici osmažte nakrájanú šunku, papriku, paradajku a cibuľu.
3. Do misky si rozšľahajte vajcia, pridajte smotanu a dobre premiešajte. Osolte a okorenite.
4. Zmiešajte osmaženú zeleninu so zmesou vajec a smotany.
5. Nalejte zmes do bagety a navrch posypte nastrúhaným syrom Emmental.
6. Bagetu zabaľte do alobalu a dajte do rúry na 15-20 minút, kým syr nezískava zlatisto hnedú farbu.
7. Servírujte teplú a môžete doplniť ľubovoľnou šalátovou zeleninou.
Dobrú chuť!